MPR Consult

Profesionalism si inovatie

Bine ati venit!

Lucrăm cu convingerea că marketingul este punctul central al unei orientări strategice de business, bazate pe satisfacerea nevoilor clienților, in condiții de profitabilitate. Pornim deci, de la studierea comportamentului de consum și utilizarea celor mai potrivite tehnici de comunicare cu clienții vizați.

Cum punem in practică proiectele de marketing, in noua eră a comunicării digitale? Cum comunicăm in mod eficient cu consumatorii, fie că țintim B2B sau B2C? Cum funcţionează serviciile noastre?

Progresul tehnologic ne permite să oferim servicii şi soluţii complexe, ţinand pasul cu evoluţia marketingului. Pornind de la analize, informaţii despre piaţă, studierea comportamentului consumatorilor şi corelarea cu obiectivele firmei, programele noastre construiesc o structură de marketing capabilă să funcţioneze independent.
Alegem să oferim consultanţă pentru elaborarea strategiei de marketing a companiilor, dar și să concepem proiecte concrete. 

Poți afla mai multe prin solicitarea unei intalniri, pe pagina Contact.  

 

Echipa noastra

Simona Marginean
Simona Marginean coordoneaza activitatea de consultanta, pe baza unei experiente de peste 14 ani de marketing strategic și operational. Din poziția de director de marketing pentru companii importante, cu operatiuni atat in Romania cat si in Sud-Estul Europei, Simona a gestionat proiecte cu impact semnificativ asupra notorietatii de brand si produs.

Citeste tot articolul

Mariana Suciu
 Cu o experienta de peste 15 ani in industria de targuri si expozitii, in cadrul celui mai important centru expozitional din Romania - ROMEXPO, Mariana Suciu este unul dintre cei mai recunoscuti profesionisti ai acestui domeniu.

Citeste tot articolul

Adrian Banciu
 Consultant de business cu o experienta de 18 ani, Adrian a lucrat in numeroase proiecte pentru companii mici, medii si mari, romanesti si straine, acoperind o larga paleta de servicii si industrii.

Citeste tot articolul