Cu o experienta de peste 15 ani in industria de targuri si expozitii, in cadrul celui mai important centru expozitional din Romania - ROMEXPO, Mariana Suciu este unul dintre cei mai recunoscuti profesionisti ai acestui domeniu.

Ca director general al ROMEXPO a manageriat un business de peste 10 milioane de Euro, reusind intr-un timp relativ scurt nu doar o revigorare a activitatii companiei, ci si o reimprospatare a imaginii si cresterea notorietatii acesteia pe piata targurilor si evenimentelor din Romania, respectiv din Europa Centrala si de Est.

Ca manager de proiect a coordonat organizarea a peste 30 de targuri si expozitii internationale, dedicate unor industrii foarte diferite cum ar fi: productia de mobilier, materiale si echipamente pentru constructii, produse si servicii de lux, industria hoteliera, etc, proiecte care au generat venituri cuprinse intre 200.000 si 5 milioane de Euro.

Specializari: management de proiect, client service, parteneriate strategice, comunicare si PR, organizarea participarii la targuri si expozitii locale si internationale.

Contact: mariana.suciu@mprconsult.ro

Share: