Avand o experienta de peste 10 ani ca Marketing Manager al reprezentantei din Romania, Bulgaria si Rep. Moldova a grupului german DAW/CAPAROL, Simona Marginean a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei, intr-un domeniu extrem de concurential, cel al materialelor de constructii.

Prin proiectele de marketing strategic initiate si implementate, Simona Marginean a contribuit la pozitionarea companiei in top 10 producatori de vopsele din Romania, pentru mai multi ani la rand. Simona a conceput si implementat prima campanie de branding on-line din România de pe piata materialelor de construcţii, alaturi de conceperea si coordonarea unui sistem performant de fidelizare a clientilor CAPAROL.

Prin apartenenta la un grup de firme romanesti cu o puternica dezvoltare regionala, Simona a gestionat proiecte de marketing pentru mai multe firme precum: Constranscom Benta, RCB Development & Consulting, Mobitech, Apollo Wellness Club, ASI Romania.

Anterior acestei activitati, Simona a generat si implementat, pentru o perioada de aproape 3 ani, proiecte de marketing in domeniul IT pentru firma germana SOBIS, unul din cei mai cunoscuti jucatori pe piata solutiilor pentru administratia publica si managementul documentelor din Romania.

Specializari: strategie de marketing, comunicare de brand/produs, segmentare si analiza comportamentului consumatorului, programe de fidelizare, programe de sponsoring si CSR, evenimente corporate.

Industrii: IT, materiale de constructii, productie industriala si bunuri de folosinta indelungata, imobiliare, HoReCa, ONG, consultanta.

Simona este Doctor in Marketing al Univ. Babes-Bolyai din Cluj Napoca.

Contact: simona.marginean@mprconsult.ro

 
Share: