Identificarea celor mai potrivite targuri si evenimente de profil, atat in Romania cat si la nivel international, care pot fi utilizate de catre companie ca instrumente de promovare a imaginii si produselor si/sau serviciilor sale. Punerea la dispozitie a informatiilor legate de participare (conditii de participare, costuri, proiecte de amenajare, alte informatii utile), management de proiect pentru participare, consiliere privind utilizarea celor mai bune instrumente de promovare in cadrul targului/evenimentului pentru a avea o participare cat mai eficienta, realizarea de evaluari ale participarii la targ prin rapoarte de tip costuri-beneficii.
Mod de lucru

Serviciile noastre de consultanta functioneaza astfel:

  • Etapa preliminara: cercetare si planificare.
  • Centralizarea informatiilor, structurarea si analiza lor. Elaborarea strategiei.
  • Elaborarea planului operational pentru completarea proiectului.

Functionam ca un department de marketing profesionist. Ne asumam responsabilitatea pentru proiectele noastre. Acest lucru se traduce prin: 

  • Initierea si coordonarea intregului proiect, cu monitorizarea permanenta a status-ului. Rezultatul va fi o implementare facila a fiecarui proiect in parte, bazandu-ne si pe constructia unor relatii de durata cu echipele clientilor.
  • Lucrul direct cu clientii nostri, definind obiectivele, durata proiectului, planificarea implementarii si a tuturor aspectele operationale.
  • O retea de parteneri la nivel national, ceea ce ne permite sa propunem solutii adecvate pentru proiectele derulate.

 

Contact